JULKISIVUREMONTTI JA ULKOMAALAUS PORVOO SEKÄ KOKO ETELÄ-SUOMI

Julkisivu­remontti voi olla koko julkisivun kattava (seinäpinnat, parvekkeet ja ikkunat) tai vaihtoehtoisesti se voidaan keskittää esimerkiksi vain parvekkeiden uusintaan. Usein tulee kuitenkin kustannustehokkaimmaksi ja järkevimmäksi toteuttaa täysjulkisivuremontti kerralla. Yksin­kertaisimmillaan julkisivu­remontti voi olla vain julkisivun maalaus / ulkomalaus, joka kohentaa julkisivun yleisilmettä. Julkisivu­remontin kesto voi vaihdella parista viikosta kuukausiin riippuen työn lajuudesta ja vaativuudesta. Erikois­osaamistamme ovat uudet tuulettuvat ohutrapatut julkisivut. Tarjoamme lisäksi myös kaikenlaiset puuverhoilut, saneeraukset ja täysin uudet julkisivut. Julkisivuremontti ja ulkomaalaus edullisesti ja ammattitaidolla alueella Porvoo, Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää, Lahti ja koko Etelä-Suomi. 

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

MIKSI JULKISIVUREMONTTI KANNATTAA?

Julkisivu suojaa rakennusta sekä sään että ajan aiheuttamilta kulumilta. Huolellisesti ja ammattitaitoisesti saneerattu julkisivu on siis erittäin hyödyllinen, mutta se on myös veto­voimatekijä, joka parantaa koko talon yleisilmettä ja vaikuttaa myönteisesti taloyhtiön asuntojen arvon kehitykseen. Uusi julkisivu parantaa myös rakennuksen energia­tehokkuutta.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää julkisivuremonttipalvelusta ja eri mahdollisuuksista ja vaihtoehdoista juuri sinun kohteeseesi sopivasti.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS ja ammattitaitoinen JULKISIVUREMONTTI / ULKOMAALAUS PORVOO JA KOKO ETELÄ-SUOMI

Laadukas julkisivuremontti ja ulkomaalaus mm. paikkakunnilla Porvoo, Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Hyvinkää, Orimattila, Loviisa, Kotka, Lahti, Nastola, Hollola ja koko Etelä-Suomi.